4.
Taller
dins del taller

Diversos espais
Del 3 a l’11 de juny

Taller dins del taller és un petit recorregut íntim pel teixit artístic de la ciutat. Els artistes obren els seus espais privats de treball i creació a diferents generacions d’artistes per compartir trajectòries interiors, conversar i juntament amb el públic, proposar i obrir-se a noves narratives. Projecte comissariat per Exartvic. Mediació de l’activitat Clara Rebollo i Pilar Sanmartin.

En el marc de Parada Zero, l’activitat Taller dins del taller tindrà lloc, en diversos tallers d’artistes de la ciutat de Vic.
A partir de la idea de recorregut artístic, aquesta activitat és una proposta d’acció i reflexió experimental que propicia nous diàlegs i noves narratives entre els artistes i els públics.
El recorregut artístic comporta múltiples velocitats. És llarga trajectòria vital, però també curta trajectòria física diària, i convidar a l’espectador a fer-hi una mirada pausada propiciarà una micro narrativa al voltant de les relacions de l’artista i la seva obra amb el seu entorn més immediat, el seu espai de treball, el seu lloc de creació.

Les relacions amb l’espai taller produeixen moviments rituals, gestualitat interioritzada, quotidiana, íntima, mecànica. Malgrat això, també estan exposades a factors, tant externs com interns, que estan fora del control de l’artista, com ara ser observats i ocupats per un altre artista, visitant eventual, com nosaltres.
El taller esdevé així també espai d’interseccions i trobada de creadors. Diferents generacions que treballen amb diferents llenguatges exposen junts. Els espectadors-narradors seran convidats prèviament i proposats conjuntament pels artistes i les persones que coordinen l’activitat, per després fer pública la seva experiència col·lectiva, amb un micro relat coral.

Taller dins del taller és una visita cap a les interioritats de la ciutat notablement poblada de tallers d’artistes. Vol ser un recorregut interior d’una ciutat d’art amb un teixit artístic de llarga tradició on conviuen múltiples tendències artístiques en permanent diàleg i fluïdesa.

Donat que el taller de l’artista és espai íntim i quotidià de treball i lloc de creació i trobada, n’obrim les portes de sis d’aquests espais privats de Vic i convidem nous públics.
Per compartir processos i principis amb artistes de diferents generacions, possibilitant que els espectadors dialoguin sobre múltiples tendències artístiques, proposin noves narratives i descobreixin i experimentin tan nous micro-recorreguts interiors personals com els d’aquesta ciutat d’art amb un atapeït teixit artístic de llarga tradició.

Accions

L’estudi Bisell (Toni Garcia, Carme Solà i Jordi Farrés) convida a h
Call Nou, 7
Divendres 3 de juny a les 19.00 h

 

Toni Casassas convida a Ona Fusté
C. St. Miquel dels Sants, 13 2n 2a
Divendres 3 de juny a les 20.00 h

 

Ferran Blancafort convida a Manolo Gómez
Call Nou, 11
Dissabte 4 de juny a les 11.00 h

Joan Vall convida a Biel Barnils i Nils Plans
C. de la Riera, 11, 2n 1a
Divendres 10 de juny a les 19.00 h

 

Àlex Salomó convida a Lali Sallarès
C. Montserrat, 15
Dissabte 11 de juny a les 11.00 h

 

Albert Coma Bau convida a Irina Rifà
C. Montserrat, 15
Dissabte 11 de juny a les 18.00 h

Consulta el mapa de les diferents activitats

06-home